Har du några frågor eller behöver hjälp att hitta i vårt utbud? Här får du snabba svar!

 

Sök skola / utbildning

Fritextsök

Aktuellt

Boka-tidigt-rabatt på språkresa till Cannes eller Antibes! Skynda fynda! Om...
Språkpunkten hjälper dig numera kostnadsfritt med ansökan till...
Om du vill läsa engelska i USA har...
Nyhet! Plugga på San Diego State University och...
Nyhet! Är du intresserad av film/tv, speldesign, musikproduktion,...
Plugga på Pace University i NYC eller i...

Webinar om utlandstudier!

genbild 2

Webinar - ett seminarium online

Under året håller vi regelbundet seminarier på nätet - webinars! Passa på att prata med oss direkt och få svar på alla dina frågor. Föredragen är oftast någon timma långa, och du har möjlighet att både chatta med oss och andra deltagare under hela seminariet. I dagsläget håller vi webinarier om medicinstudier, musikutbildningar, språkresor, businesstudier, och utbildningar i USA.

Hur funkar det?

Det är enkelt, och du behöver inte ladda ner något! Du kan delta både via mobilen och datorn i din webbläsare eller en app. Du måste inte ha en mikrofon eller webbcam för att delta, men det rekommenderas. Du får en inbjudan om önskat webinar via e-post av oss som innehåller en länk till webinaret. Du kan klicka på länken och logga in ca 30 minuter innan webinariet startar. Lätt som en plätt!

Planerade webinars

 Läkare & Tandläkare

Torsdagar 17.00-18.30

Vill du läsa till läkare eller tandläkare? Varje torsdag (undantaget röda dagar och semestermånader) håller vi infomöten för dig som funderar på att läsa medicin utomlands. Vi går igenom hur det funkar med antagning, CSN, legitimation, och hur man får allt att funka helt enkelt! Vi har webinar varje torsdag kl 17.00. För att få en inbjudan, skicka ett mail till medicin@sprakpunkten.se!

Musik & Performance

Utbildningar i USA & UK

Sugen på en karriär i musikindustrin? Vi kommer presentera våra olika musikcollege i bla USA och Storbritannien och berätta mer om hur det fungerar att plugga musik utomlands. Vilka program finns det?När är det kursstart? Hur går antagningen till? Lugn - vi hjälper dig med alla frågor! :)

Språkresor

14 språk i 40 länder

Fräscha upp dina gamla kunskaper, eller lär dig ett helt nytt språk! Under året kommer vi hålla i webinarier om språkresor. Vi kommer prata brett om språkresor till bland annat England, Italien, Spanien och Frankrike samt om hur det fungerar att åka på en språkkurs. Går du i tankarna att förbättra dina språkkunskaper, missa oss inte!

Studera i USA

Upplev collegelivet i USA

Ta chansen och plugga i USA! På våra USA-webinarium kan du få en samlad bild av hur det funkar. Du kommer att få lära dig vad som skiljer mellan universitet, college och community college. Vi går igenom skillnaderna mellan de skolor vi erbjuder, vad våra studenter tycker, hur studenter bor och vad man gör på fritiden. Vi går även kortfattat igenom hur det funkar med studiemedel från CSN och hur det går till att ordna visum.

Ekonomi & Business

Spetsa din kompetens

Konkurrenskraftiga utbildningar världen över Är du intresserad av att veta mer om hur det fungerar att studera ekonomi utomlands är det mycket bra att delta i ett webinar. Där får du en föreläsning om de skolor vi samarbetar med och allt runt ansökning mm. Under föreläsningen är du välkommen att ställa frågor antingen i tal eller skrift i chatten som är integrerad med webinariet.

Besök oss: Språkpunkten, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala
Postadress: Språkpunkten, Box 2097, 750 02 Uppsala

Öppettider: Måndag - torsdag 08.30 - 17.30
Fredag: 08.30 - 16.00

Telefon: 018-55 10 20
Skype: info_sprakpunkten
Mejl: info@sprakpunkten.se