Har du några frågor eller behöver hjälp att hitta i vårt utbud? Här får du snabba svar!

 

Sök skola / utbildning

Fritextsök

Aktuellt

Välkommen till Sveriges vassaste mässa om utlandsstudier! Lördag 27...
Hej på er! Den 24/11 bytte Språkpunkten namn till...
Boka-tidigt-rabatt på språkresa till Cannes eller Antibes! Skynda fynda! Om...
Nu under sommaren har vi på Språkpunkten ändrade...
Glad Midsommar önskar vi på Språkpunkten, hoppas ni...
Språkpunkten håller stängt på nationaldagen den 6/6. Dagen...

Språk & Aktivitet

aventyr katbild

Språk & Aktivitetskurserna har blivit populära språkresor speciellt för dig som vill lära dig ett helt nytt eller fräscha upp gamla språkkunskaper samtidigt som du får uppleva något helt nytt. Många ser Språk & Aktivitet som ett alternativ till en vanlig semesterresa. Språkkursen kombineras med t.ex. studiebesök & utflykter, matlagning, vinprovning, historia, konst och sport - alla speciella just för det land du besöker. Kurserna har deltagare från hela världen med samma intressen.

För vem?

Generellt kan vem som helst anmäla sig till en Språk & Aktivitetskurs, och i vissa fall går det bra om du är nybörjare, men med fördel har du lite tidigare språkkunskaper. Givetvis kan alla vara med oavsett ålder! På vissa skolor går det också bra att enbart boka en aktivitetskurs - hör med oss om vilka alternativ som finns!

Exempel på aktiviteter

Vad sägs om valsafari utanför den Andalusiska kusten, vyer från hästryggen i de Peruvianska högländerna, eller klassikern vinprovning kombinerat med matlagning i Italien? Oavsett vad du drömmer om, finns det ett resmål som passar dig.
Här nedan kan du se ett axplock ur vårt utbud av Språk & Aktivitetskurser. För att se alla skolor, klicka på "Alla skolor" längst upp på sidan.

Franska & vinkurs i Bordeaux

France Langue i Bordeaux, Frankrike På kursen kombinerar du språkinlärning i små grupper med kunskaper i vinets värld såsom vinprovning, besök på vingård och slott. Kursen mynnar ut i både teoretiska och praktiska erfarenheter.

Surfing på Australiens östkust

Lexis English i Byron Bay, Australien Har du alltid drömt om att kunna surfa, eller är du redan proffs? På Lexis i Australienska pärlan Byron Bay har tillgång till en av världens bästa surfstränder i kombination med din engelskkurs.

Karibisk kultur & kreolska i Dominikanska Republiken

Hispaniola i Santo Domingo, Dominikanska Republiken
På Hispaniola kan du välja mellan ett ovanligt stort utbud av extra aktiviteter till din kurs, inklusive dans, matlagning, kurser i det inhemska språket kreolska, m.m. m.m...

Österrikisk musikkultur

Actilinuga i Wien, Österrike
Wien har en lång tradition av musikskapande. Mozart, Beethoven, Schubert och Brahms har levt och verkat i Wien. Ta chansen att studera på the Vienna Conservatory samtidigt som du studerar tyska!

Besök oss: Språkpunkten, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala
Postadress: Språkpunkten, Box 2097, 750 02 Uppsala

Öppettider: Måndag - torsdag 08.30 - 17.30
Fredag: 08.30 - 16.00

Telefon: 018-55 10 20
Skype: info_sprakpunkten
Mejl: info@sprakpunkten.se