Har du några frågor eller behöver hjälp att hitta i vårt utbud? Här får du snabba svar!

 

Sök skola / utbildning

Fritextsök

Aktuellt

Välkommen till Sveriges vassaste mässa om utlandsstudier! Lördag 27...
Hej på er! Den 24/11 bytte Språkpunkten namn till...
Boka-tidigt-rabatt på språkresa till Cannes eller Antibes! Skynda fynda! Om...
Nu under sommaren har vi på Språkpunkten ändrade...
Glad Midsommar önskar vi på Språkpunkten, hoppas ni...
Språkpunkten håller stängt på nationaldagen den 6/6. Dagen...

Om Språkpunkten

uppsala

Vår historia

Allt började i Stockholm 1982 - Språkpunkten har sedan åttiotalet erbjudit svenskar möjligheten att studera utomlands eller åka på språkresa, vilket gör oss till ett av äldsta företagen i branschen. Vi är stolta över att sedan starten ha hjälpt 10 000-tals personer att förverkliga sina drömmar! På Språkpunkten har vi hela världen som arbetsfält och under lång tid byggt upp fina samarbeten med fler än 300 språkskolor, college och universitet i ett fyrtiotal länder.
Från starten i ett litet, trångt kontor på en bakgata i Stockholm till våra nuvarande lokaler i det akademiska Uppsala har vi brunnit för samma sak - att ge alla chansen att studera utomlands.

Vad vi står för

Språkpunkten står för glädjen att resa, uppleva, och lära - vi vet att en språkresa eller utbildning utomlands är ett minne för livet som kanske förändrar mer än du tror. Vi brinner för att ge alla chansen att upptäcka både sig själva och världen, och uppleva nya kulturer, kunskaper, och människor. Det är mycket att fundera och tänka på när man skall planera för en resa eller utbildning, därför vill vi finnas där för dig hela vägen så att allt blir som du tänkt dig.

 

omoss linje

Våra löften

Största Utbudet - Få precis det du vill ha i Sveriges bredaste utbud

Vi vill lära känna dig och dina förutsättningar för att ge dig exakt det du söker. Hos oss hittar du bara internationella skolor av bra. erkänd kvalitet. Köp inte grisen i säcken, utan låt oss guida dig genom utbildningsdjungeln! Vi samarbetar med fler än 300 skolor belägna i allt från undangömda pärlor till stora metropoler.

Bästa hjälpen - Vi bryr oss om dig hela vägen från början till slut

Hos oss är du inte en i mängden! Med Språkpunkten för du förutom personlig, engagerad service också hjälp med allt som rör CSN, alla praktiska bestyr runt din resa eller utbildning, och omsorgsfull studierådgivning.

Lägsta Priserna - Tydlig prissättning utan dolda avgifter

Vår långa erfarenhet och kunskap ger dig oslagbara priser på utbildningar över hela världen, och många gånger till och med lägre än skolornas egna. Vårt mål är att du skall få samma pris som om du ansökt eller bokat direkt med skolan - men om du mot förmodan skulle få ett bättre pris någon annanstans matchar vi det gärna med vår Lägsta Prisgaranti. Kvalitet måste inte vara dyrt!

omoss linje

New York

Besök oss: Språkpunkten, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala
Postadress: Språkpunkten, Box 2097, 750 02 Uppsala

Öppettider: Måndag - torsdag 08.30 - 17.30
Fredag: 08.30 - 16.00

Telefon: 018-55 10 20
Skype: info_sprakpunkten
Mejl: info@sprakpunkten.se