Har du några frågor eller behöver hjälp att hitta i vårt utbud? Här får du snabba svar!

 

Sök skola / utbildning

Fritextsök

Aktuellt

Språkpunkten hjälper dig numera kostnadsfritt med ansökan till...
Som många av er redan vet har CSN...
Nyhet! Plugga på San Diego State University och...
Nyhet! Är du intresserad av film/tv, speldesign, musikproduktion,...
Plugga på Pace University i NYC eller i...
Webinar - ett seminarium online Under året håller vi...

Ny språkskola i Santa Monica, L.A

Som många av er redan vet har CSN nu öppnat för möjligheten att söka studiemedel för språkkurser även utanför Europa! Nu är det med andra ord fullt möjligt att söka studiemedel för t ex en engelskkurs i bland annat USA, Australien, Sydafrika eller varför inte på Nya Zeeland? Du kan också plugga spanska i spännande och färgsprakande länder som t ex Costa Rica, Chile och på Kuba!

En nyhet hos oss är populära College of English Language (CEL) i Santa Monica som är godkänd för studiemedel hos CSN. Santa Monica är en oerhört uppskattad kursort, fråga bara alla våra studenter som läser vid Santa Monica College varje år! Från CEL i Santa Monica har du nära till bland annat Venice Beach och kändistäta Beverly Hills är bara en kort biltur bort.

Läs gärna mer om språkskolan CEL på vår hemsida, där hittar du massa information om skolans boenden och kan läsa mera om alla spåkkurser som erbjuds.

 EC English

Glöm inte att kontakta oss om du har frågor om CEL eller våra andra språkskolor i USA. Vi hjälper dig med allt som rör skolorna, CSN, visum och boende på plats. Alltid kostnadsfri rådgiving och snabba svar. Ring oss på 018-55 10 20 eller mejla redan idag!

Besök oss: Språkpunkten, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala
Postadress: Språkpunkten, Box 2097, 750 02 Uppsala

Öppettider: Måndag - torsdag 08.30 - 17.30
Fredag: 08.30 - 16.00

Telefon: 018-55 10 20
Skype: info_sprakpunkten
Mejl: info@sprakpunkten.se