Har du några frågor eller behöver hjälp att hitta i vårt utbud? Här får du snabba svar!

 

Sök skola / utbildning

Fritextsök

Aktuellt

Välkommen till Sveriges vassaste mässa om utlandsstudier! Lördag 27...
Hej på er! Den 24/11 bytte Språkpunkten namn till...
Boka-tidigt-rabatt på språkresa till Cannes eller Antibes! Skynda fynda! Om...
Nu under sommaren har vi på Språkpunkten ändrade...
Glad Midsommar önskar vi på Språkpunkten, hoppas ni...
Språkpunkten håller stängt på nationaldagen den 6/6. Dagen...

Träffa oss

Stockholmsmässan 2012

Träffa Språkpunkten på mässor & infodagar

Språkpunkten finns på mässor över hela Sverige - året runt. 

Har du inte möjlighet att besöka oss vid något av mässtillfällena så går det självklart bra att boka in ett personligt möte, med just din handledare på Språkpunktens kontor. Ring oss på 018-55 10 20, eller skicka ett mail till oss så hjälper vi dig gärna.

Under året kommer du kunna träffa oss på ett antal mässor. Nedan finner du info om vilka städer och dagar vi kommer att dyka upp i just din stad. 

 

November | 16

Uppsala - Katedralskolan västra

Torsdag den 16e november finns Språkpunkten på Katedralskolan västra i Uppsala. Vi är där för att träffa er gymnasie-elever som funderar på att plugga utomlands efter examen. Kom förbi Katedralskolan västra på Skolgatan 2 så ses vi!

 

November | 23-25

Göteborg - Kunskap och Framtid

Mellan 23-25 november finns Språkpunkten representerade på Kunskap & Framtid på Svenska Mässan, Göteborg. Vi har varit här flera i rad och tycker alltid är det är lika roligt att komma hit och träffa er studenter som bor i Göteborg med omnejd. Under dagarna tre kommer vi hålla intressanta seminarier (helt utan kostnad för besökare) inom främst medicinstudier utomlands. Kom och träffa vårt härliga team och prata studier utomlands med oss! Mera information om Kunskap och Framtid.

 

November | 29-1/12

Stockholm - SACO Studentmässa

Årets och Sveriges största utbildningsmässa och självklart finns Språkpounkten på plats detta år också. Mässan äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi kommer erbjuda kostnadsfria seminarium inom olika utbildningsområden. Vi kommer ha med oss tidigare studenter i vår monter som kan berätta om sina erfarenheter. Kom och träffa oss i dagarna tre! Läs mer om SACO Studentmässa på hemsidan.

 

December| 6

Malmö - SACO Studentmässa

Även i Malmö äger SACO-mässan rum och vi kommer vara plats hela dagen mellan 9-16! KOm förbi monternm och träffa delar av teamet och ställ just dina frågor. Mässan äger rum i Hyllie på Malmömässan. Läs mer om SACO Studentmässa på hemsidan.

 

Januari| 27

Stockholm - Språkpunktens utlandsstudiemässa

För fjärde året i rad anordnar vi Språkpunktens egna utlandsstudiemässa! Vi håller till på Clarion Hotel Sign i Stockholm mellan kl 12.00-16.00 lördagen 27/1. Under dagen kan du kunna ställa dina frågor till oss på Språkpunkten, våra studenter och representanter från utvalda college och universitet. Språkpunktens utlandsstudiemässa riktar sig till dig som är intresserad av:

 • Läkare & Tandläkare
 • Musik & Performance i England & Berlin
 • Business i London, Barcelona, New York 
 • Språkresor i hela världen
 •  

  Besök oss: Språkpunkten, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala
  Postadress: Språkpunkten, Box 2097, 750 02 Uppsala

  Öppettider: Måndag - torsdag 08.30 - 17.30
  Fredag: 08.30 - 16.00

  Telefon: 018-55 10 20
  Skype: info_sprakpunkten
  Mejl: info@sprakpunkten.se