Har du några frågor eller behöver hjälp att hitta i vårt utbud? Här får du snabba svar!

 

Sök skola / utbildning

Fritextsök

Aktuellt

Välkommen till Sveriges vassaste mässa om utlandsstudier! Lördag 27...
Hej på er! Den 24/11 bytte Språkpunkten namn till...
Boka-tidigt-rabatt på språkresa till Cannes eller Antibes! Skynda fynda! Om...
Nu under sommaren har vi på Språkpunkten ändrade...
Glad Midsommar önskar vi på Språkpunkten, hoppas ni...
Språkpunkten håller stängt på nationaldagen den 6/6. Dagen...

Språkresor för arbetet

50plus katbild

Språkpunktens språkkurser för företag ger Dig intensiv språkträning på plats i språkets naturliga miljö, dvs alla våra kurser hålls utomlands där språkets talas både i och utanför klassrummet! Våra språkskolor kan erbjuda många färdiga kurspaket, men också skräddarsy språkkurser för dina specifika behov. Så väl för enskilda privatpersoner, som för hela företag. Vi har ett stort utbud, lång erfarenhet och många möjligheter - för alla behov och budgetar!

Språkkunskaper ett ständigt ökande behov

Behovet av att kunna tala andra språk ökar, och vad kan då vara bättre än att lära sig språket i landet där det talas? Språkpunkten erbjuder ett brett urval av intensivkurser inom affärsspråk på våra internationella språkskolor utomlands. I en internationell miljö ökar intensiteten och du ges möjlighet att praktisera språket under och utanför lektionstid.

Intensiva kurser i internationell miljö

Våra kurser inom affärsspråk är vanligtvis 1 - 4 veckor långa och är speciellt framtagna för dig som söker intensiv språkträning på kort tid, i språkets naturliga miljö. Sannolikt har du i ditt arbete kontakt med personer i andra länder på andra språk och känner behov av att kunna kommunicera bättre med dem. Kurserna är anpassade för dig som har behov av att förbättra eller fräscha upp dina allmänna språkkunskaper eller ditt affärsspråk. Antalet deltagare i grupperna är få för att ge så mycket tid till varje deltagare som möjligt, och det finns alltid olika språknivåer beroende på förkunskaper. Grupperna sätts samman med deltagare från andra länder i internationella klasser.

För mig?

Du har kanske läst språket tidigare men inte använt det på länge, och känner att dina kunskaper är begränsade. Du vill på kort tid utveckla och förbättra dina språkkunskaper i en internationell miljö genom undervisning i skolan och vistelse i en omgivning där språket talas. Du kan finansiera kursen privat, eller genom din arbetsgivare.

Kursinnehåll

Välj mellan undervisning i grupp där du får kontakt och utbyte med andra deltagare eller privatundervisning där undervisningen är upplagd helt enligt dina önskemål och behov av språkträning.

Kursinnehållet kan variera något mellan de olika skolorna och språken men grundtanken är att ge dig som kursdeltagare möjligheten att utveckla och förbättra dina språkkunskaper inom språkets alla moment, samt få inspiration och nya idéer att använda i arbetslivet.

Typiskt kursinnehåll:

 • Vokabulär och uttryck
 • Presentationer
 • Förhandlingar
 • Skriftlig framställan
 • Möten
 • Muntliga framföranden
 • Diskussioner om aktuella händelser i världen
 • Besök oss: Språkpunkten, Sysslomansgatan 35 A, Uppsala
  Postadress: Språkpunkten, Box 2097, 750 02 Uppsala

  Öppettider: Måndag - torsdag 08.30 - 17.30
  Fredag: 08.30 - 16.00

  Telefon: 018-55 10 20
  Skype: info_sprakpunkten
  Mejl: info@sprakpunkten.se